Un miler de dosis de vacunes diponibles a Calafell per aquest cap de setmana

Les persones interessades en la franja de 60 a 69 anys poden demanar cita prèvia a la web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat

Per . Actualitzat el

El Pavello Joan Ortoll de Calafell té disponibles fins 1.000 vacunes per subministrar a població en la franja de 60 a 69 anys al llarg d’aquest cap de setmana del 15 i 16 de maig. És per això que des de les autoritats sanitàries es fa una crida a la població perquè s’incriguin i aprofitin aquesta disponibilitat de vacunes al Baix Penedès.

Els equips sanitaris de la Xarxa de Santa Tecla, gestors del centre de vacunació establert al pavelló municipal, calculen que tenen capacitat per vacunar 500 persones cada matí, en horari de 9h a 14, tant del dissabte 15 com el diumenge 16.

Es tracta de vacunes Astrazeneca, adreçades a la població de 60 a 69 anys, i poden inscriure’s veïns i veïnes de qualsevol punt de Catalunya que encara no hagin tingut accés a la vacunació contra la Covid-19.

Les persones interessades, sempre que siguin nascudes entre l’any 1952 i 1961, poden inscriure’s i demanar cita prèvia a la web https://vacunacovid.catsalut.gencat.cat