Els Mercats col·laboren amb el concert Disney de la BUMT

Tindrà lloc a l’Auditori Camp de Mart el 6 de juny a les 12:00 h i les entrades surten avui a la venda

Per . Actualitzat el

Els Mercats de Tarragona col·laboren en el concert Disney que la Banda Unió Musical de Tarragona celebrarà a Tarragona el pròxim diumenge 6 de juny a les 12 del migdia. Les entrades surten avui a la venda i es poden adquirir al web http://entrades.tarragona.cat

La plaça Corsini acollirà properament un assaig especial del concert a l’aire lliure, mentre que el Mercat Central de Tarragona sortejarà entrades i vals de compra a través de la iniciativa de disfresses Disney al Mercat.

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, ha manifestat que “en aquesta nova etapa de l’empresa s’ha apostat fermament perquè els mercats es consolidin com un veritable punt de trobada de la cultura tarragonina. Malgrat la pandèmia, en els darrers mesos, els Mercats de Tarragona han continuat sent l’escenari de nombroses activitats socials i culturals de la mà de multitud d’entitats de la ciutat. Ara, més que mai, continuem donant suport a la cultura tarragonina i és per això que ens fa especial il·lusió que la plaça Corsini es converteixi en l’espai d’assaig de la gran família de la Banda Unió Musical de Tarragona (BUMT), una banda que aplega grans músics i amb una gran capacitat d’adaptació que la pandèmia no ha pogut aturar”.

Disney al Mercat

La iniciativa Disney als Mercats pretén animar a la ciutadania (petits i grans) a disfressar-se d’alguna temàtica Disney i apropar-se al Mercat Central de Tarragona durant els dies previs al concert.

La proposta compta amb dues parts. D’una banda, es definiran temàtiques Disney basades en el repertori del concert, durant tres dimarts, en els quals se sortejaran 2 entrades dobles pel concert entre totes les persones que vinguin disfressades aquell dia al Mercat Central.

  • Dimarts 18 maig: Els increïbles + Pirates del Carib + El príncep d’Egipte
  • Dimarts 25 maig: High School Musical + Up + Frozen
  • Dimarts 1 juny: Star Wars + El Rey León.