Vila-seca renovarà i millorarà els parcs infantils

L’Ajuntament hi destina més de 600.000 euros per incorporar nous jocs infantils

Per . Actualitzat el

La junta de govern local de l’Ajuntament de Vila-seca ha adjudicat recentment el contracte mixt de subministrament i instal·lació de nous jocs infantils en diversos parcs del municipi. Aquest acord permetrà la renovació i instal·lació de nous jocs infantils a un total de vuit parcs infantils, sis a Vila-seca i dos a la Plana, amb una inversió de 619.824 euros.

La inversió es destinarà, sobretot, a instal·lar nous jocs infantils i adequar-los sobre tot per a les persones de mobilitat reduïda i també per als infants més petits. Aquests treballs de renovació i millora dels parcs infantils s’aniran executant poc a poc ja que s’allargaran fins a finals d’aquest any i afectarà al parc dels Aragalls, al parc de l’Hort del Pep, al parc de la Formiga, al pati d’illa del Colomí, al parc de la Rambla de Catalunya, al parc de les Illes, al parc de Ramon Roig i al parc de la zona esportiva de la Plana.

Al Parc dels Aragalls s’hi instal·larà una nova zona de jocs per als més petits, una estructura multi-jocs i dues taules de tenis-taula. Al Parc de l’Hort del Pep, l’actuació més important contempla afegir una àrea de multi joc adaptat a tothom, també a persones amb necessitats especials, facilitant la seva accessibilitat i pavimentant-lo amb cautxú. El Parc de la Formiga és el que rebrà l’actuació més rellevant, redistribuint totalment l’àrea i retirant els jocs existents. La zona destinada a jocs infantils s’ampliarà al màxim, s’ubicaran nous elements de lleure i es diferenciaran dues zones per edats i segons nivell d’accessibilitat. Al Pati del Colomí la pèrgola es completarà per a cobrir tota l’estructura; mentre que al parc de la Rambla de Catalunya se substituirà el seient d’un gronxador per a què pugui ser utilitzat per nadons i al Parc de les Illes es renovarà completament la gespa artificial de la pista de futbol. Aquestes són les actuacions que es duran a terme als parcs infantils de Vila-seca.

Pel que fa a la Plana, concretament al Parc de Ramon Roig, es retiraran els jocs que es troben en desús i es crearà una zona de joc lliure al seu lloc, la qual es complementarà amb un espai multi joc pavimentat amb cautxú. Per últim, a la Zona Esportiva també s’hi instal·laran tres nous jocs.

Cal recordar que els jocs infantils de la Pineda ja han rebut inversions durant els dos últims anys, que han permès diverses actuacions per a posar-los al dia i renovar-los.