La preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2021-2022 serà telemàtica

La gratuïtat per al grup de P2 és una de les mesures del projecte “El Vendrell Avança”

Per . Actualitzat el

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2021-2021 serà del 21 al 28 de maig i de forma telemàtica.

A la pàgina web de l’Ajuntament del Vendrell s’habilitarà un espai on es podrà descarregar un model de sol·licitud en PDF que serà editable. Els interessats podran omplir el formulari i enviar-lo per correu electrònic a la següent adreça electrònica: preinscripciovendrell@gmail.com La documentació que s’haurà d’adjuntar a la preinscripció ha d’anar preferiblement escanejada o fotografiada per les dues cares i amb bona qualitat.

Hi haurà quatre punts municipals on s’ajudarà a les famílies, amb cita prèvia, en la realització de la preinscripció:

Oficina Municipal d’Escolarització (OME), tel. 977 66 89 62

Punt Connecta, a l’Hotel d’Entitats, tel. 977 66 40 02

Punt d’Accés TIC El Vendrell, a l’espai municipal Benvingut Socias, tel. 607 493 832

Punt d’Accés TIC Coma-ruga, a la Sala de Lectura, tel. 607 493 832

En total hi ha 369 places en el conjunt de les cinc escoles bressol municipals (El Puig, Ralet Ralet, Mestral, Botafoc i El Riuet), 38 de les quals estan reservades a infants amb necessitats educatives especials.

 Gratuïtat per a infants de 2 a 3 anys (P2)

Com ja va avançar el govern municipal a principi d’any, en la presentació del projecte “El Vendrell Avança”, per al curs 2021-2022 l’escolarització d’infants del grup de 2 a 3 anys (P2) serà gratuïta per a les famílies que estiguin empadronades al Vendrell abans de l’1 de gener de 2021. Aquelles famílies empadronades amb posterioritat a l’1 de gener de 2021 ho hauran d’acreditar un contracte de lloguer o algun altre document que indiqui la compra d’un habitatge dins del municipi. Els infants que ja estan al grup d’1 a 2 anys també gaudiran d’aquesta mesura i s’oferten 240 places per a noves incorporacions. La regidora d’Educació, Silvia Vaquero, posa de relleu que “es tracta d’una mesura pionera de país per fer que l’educació sigui l’ascensor social, de cohesió i de convivència del nostre municipi”.     

Informació al web municipal

A la pàgina web municipal www.elvendrell.net es podrà consultar tota la informació relacionada amb la preinscripció a les escoles bressol municipals (oferta de places, calendari, procediment, documents que cal adjuntar, criteris i puntuació, horaris, tarifes i les recomanacions per a les jornades de portes obertes) i un document de preguntes freqüents per resoldre dubtes.

Informació general de la preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2021-2022

Preguntes freqüents sobre la preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2021-2022