Torredembarra acull dissabte el Campionat de Catalunya de Trial 2021

Es preveu la participació de 125 pilots, entre ells els campions del món Travis Asenjo i Álvaro Giménez, entre d’altres

Per . Actualitzat el

Torredembarra serà la seu el proper dissabte 1 de maig del Campionat de Catalunya de Trial 2021, a les instal·lacions del Club BikePark Costa Daurada Torredembarra. L’organització va a càrrec d’aquesta entitat i de la Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra, amb la participació de la Federació Catalana de Ciclisme i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat.

Es preveu la participació de 125 pilots, entre ells els campions del món Travis Asenjo i Álvaro Giménez, entre d’altres. Seran dubte fins a l’últim moment els elits catalans Eloi Palau, per una petita lesió, i Sergi Llongueras, actual campió del món.

La prova es desenvoluparà en horari de tarda, de 14.30 a 19.30 h, i serà una única prova que decidirà els campions i campiones de totes les categories.
En aquest espai podeu trobar la informació dels horaris i protocols d’accés: https://servers.ciclisme.cat/sites/default/files/extres/5136372/horariscampionat_catalunya_trial21.pdf