Turisme posa en marxa una gimcana familiar fotogràfica per aquesta primavera

Es motiva les famílies perquè acompanyin la canalla de ruta pel municipi resolent endevinalles

Per . Actualitzat el

La regidoria de Turisme de Torredembarra durà a terme del 25 de març fins al 2 de maig una activitat promocional del municipi adreçada a les famílies: “Endevina, endevinalla i fotografia amb la canalla”. Aprofitant l’arribada de la primavera es motiva les famílies perquè acompanyin la canalla de ruta per la Torre resolent endevinalles que els portaran a vuit punts diferents del municipi.

Es tracta d’una activitat lúdica on els infants i les famílies participen plegats en el coneixement de la cultura, geografia i història del poble. Cal anar resolent les endevinalles per saber a quin punt de Torredembarra cal adreçar-se, on s’ha de realitzar una foto ben original i creativa.

Una vegada resoltes les vuit endevinalles i fetes les vuit fotografies corresponents, s’han de presentar junt amb el formulari del concurs per correu electrònic a l’adreça de turisme@torredembarra.cat i així poder entrar en el sorteig de tres càmares FujiFilm Instax Mini i vint lots de productes de marxandatge i activitats d’oci.

La regidora de Turisme, Marina Riudeubas, ha explicat que aquesta activitat s’emmarca en el concepte del Redescobreix Torredembarra que es va posar en marxa l’estiu passat i és molt adequada per a realitzar en aquests moments de restriccions per la Covid-19, ja que està pensada per a realitzar amb la bombolla de convivència i a l’aire lliure.

El formulari per participar en el concurs es pot trobar als comerços del municipi, a l’Ajuntament i a l’Oficina de Turisme. També es pot descarregar al web www.turismetorredembarra.cat