La regidoria de Comerç organitza la campanya ‘Menjar a RdB té premi’

Se sortejaran vals de 25 euros per gastar en els establiments adherits

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Comerç, posa en marxa la primera campanya d’aquest any per ajudar un dels sectors més colpejats per les mesures contra la covid-19, la restauració. L’objectiu és promocionar aquests establiments de Roda de Berà, incentivar el consum i premiar la fidelitat dels seus clients. 

Podran participar en la campanya tots els restaurants, bars, cafeteries o establiments de menjar per emportar de Roda de Berà que s’adhereixin enviant un correu a reactivat@rodadebera.cat abans del 7 d’abril. 

Així, totes les persones que entre el 9 i el 18 d’abril facin una consumició, en un d’aquests locals, entraran en el sorteig d’un val de 25 euros. Per participar hauran d’escriure el seu nom, cognoms i telèfon de contacte al darrere del tiquet de la consumició i introduir-lo en la caixa que trobaran a cada establiment. 

El sorteig se celebrarà el dilluns 19 d’abril, a les 12.30 hores, en directe al programa A mig matí de Roda de Berà Ràdio, i es retransmetrà al Facebook Live de l’Ajuntament. Se sortejaran dos vals de 25 euros per gastar a cada establiment participant.