El públic torna al Nou Estadi

Els afortunats que presenciaran el partit Nàstic-RCD Espanyol corresponen entre el número de soci 1012 i el 1862

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona ha rebut la conformitat i l’autorització per accedir públic al Nou Estadi en el proper enfrontament de lliga. La RFEF i l’Ajuntament de Tarragona han donat el vistiplau a la resolució del PROCICAT i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya publicada al DOGC, el dissabte 13 de març de 2021, en què permet la presència de públic “en instal·lacions i equipaments a l’aire lliure, amb subjecció a l’aforament del 50% de l’autoritzat i un nombre màxim de 1.000 persones.”

Actualment la xifra d’abonats de l’entitat se situa en 5.821. Per aquest primer partit, que es jugarà diumenge 21 a les 12 hores, s’ha realitzat un sorteig entre tots els socis i des del número de soci 1012 al 1862 podran recollir la seva entrada per presenciar el duel davant el filial espanyolista. De les 1000 entrades permeses, 850 corresponen al sorteig, 50 destinades a socis Premium (més de 50 anys com abonats), 50 per a socis penyistes i 50 per a patrocinadors socis del Club Empresa.

L’entitat aplicarà estrictament el protocol de mesures intern, confeccionat mesos enrere sota les directrius marcades per la RFEF, la FCF, la Secretaria General de l’Esport i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, que serà d’obligat compliment per evitar el contagi del COVID-19 en els partits de futbol al Nou Estadi.

Qui podrà assistir en el Nàstic – RCD Espanyol B?

Els socis que tinguin l’abonament 2020-2021 amb el número situat entre el 1012 i el 1862, ambdós inclosos. Per accedir pel torn del Nou Estadi únicament serà vàlida l’entrada facilitada des de l’entitat prèviament i en cap cas funcionarà el carnet.

Aquesta entrada serà vàlida únicament per diumenge i s’ha de retirar presencialment, de dimarts a dijous, a les oficines del Nou Estadi o a la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya dintre dels horaris establerts. El soci, quan vagi a recollir l’entrada als punts d’atenció, caldrà que doni conformitat al document d’autoresponsabilitat i mostri el seu DNI o passaport vigent.

Únicament els socis afortunats en el sorteig i residents fora de la comarca del Tarragonès, podran enviar un correu a protocolo@gimnasticdetarragona.cat sol·licitant la reserva de l’entrada pel partit, que podran recollir el mateix diumenge. En altres casos, no es realitzarà cap tipus de reserva prèvia.

En el cas que els socis agraciats en el sorteig no accedeixin a retirar l’entrada, el dijous al vespre el Club informarà del nombre existent restant i el divendres, dissabte i diumenge s’ampliarà l’interval a partir del soci número 1862.

A causa de la situació actual de pandèmia, l’entitat comunica que la fila i el seient assignats en l’abonament 2020-2021 no es correspondrà amb la de l’entrada; la qual serà intransferible i amb seient assignat per tal d’identificar tots els participants i assegurar la traçabilitat dels espectadors. Únicament els menors de fins a 8 anys podran seure a la cadira confrontant a la del soci/responsable.

Horari recollida d’entrades

Durant la jornada de demà, com també la de dimecres i dijous, els socis agraciats en el sorteig podran passar a recollir la seva entrada pel partit de la jornada 21 del campionat davant el RCD Espanyol B, que es disputarà el diumenge 21 de març a partir de les 12 hores.

L’horari destinat per aquesta setmana:

– Oficines del Nou Estadi: de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h i de 16 a 20 h. El dissabte, de 10 a 13.30 h; i el diumenge, de 10 a 12 h (inici del partit).
– Botiga-Museu 22C Avinguda Catalunya: de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

El Gimnàstic de Tarragona es reserva el dret de modificar qualsevol de les indicacions anteriorment esmentades per raons d’aforament i/o indicacions rebudes pels òrgans competents en matèria de sanitat i/o esport.

L’entitat encoratja tots els socis a gaudir de l’equip i del futbol seguint estrictament totes les mesures sanitàries, desitjant que la totalitat dels socis de l’entitat puguin accedir a les instal·lacions del Nou Estadi i així donar suport a l’equip en els propers partits oficials.

El dia de partit

L’estadi obrirà les portes una hora abans de l’inici de l’enfrontament i únicament es podrà accedir per la porta indicada a l’entrada retirada prèviament. Els seients assignats estaran assenyalats amb un adhesiu d’Òptica Teixidó.

En l’accés es comprovarà la temperatura a tots els assistents (màxim 37.3 ºC) i l’ús correcte de la mascareta. A més de la prohibició de fumar a l’interior de les instal·lacions. Mentre que la sortida es realitzarà per sectors, indicats per la megafonia i vídeomarcador del Nou Estadi.

En els accessos i a l’interior del Nou Estadi hi haurà diferents cartells i infografies amb les mesures a seguir en tot moment, així com dispensadors de gel hidroalcohòlic, mentre que els serveis de bar de l’interior de l’Estadi romandran tancats.

Des del club es recorda que aquestes noves mesures són d’obligat compliment i totes aquelles persones que no compleixin la normativa se’ls convidarà a marxar del camp.