Salou, cap a la recuperació del mercat turístic rus

Ha presentat les accions que es duen a terme per tal de captar l’atenció del turista rus en les circumstàncies actuas

Per . Actualitzat el

Salou va cap a la recuperació del mercat turístic rus. L’alcalde i president del Patronat, Pere Granados, s’ha entrevistat aquest matí amb el conseller de Turisme de Turespaña a Moscou, Antonio de la Morena, per tal d’establir i formalitzar accions de col·laboració conjuntes, que ajudin a “mantenir la flama” de la presència del mercat rus a Salou.

A la trobada telemàtica, a la qual hi ha assistit, també, el gerent del Patronat de Salou, Marc Espasa, i diversos tècnics, han estat exposades les accions que es duen a terme per tal de captar l’atenció del turista rus, perquè tingui el desig i la intenció de viatjar al nostre país. Unes accions que, des de Rússia, per exemple, passen per tallers gastronòmics i enològics, formació en idiomes, coneixement de festes i tradicions, etc.

L’alcalde Granados ha destacat “la gran importància que sempre ha tingut el mercat rus per a Salou”. Com a grans atractius, ha remarcat l’oferta gastronòmica del municipi, avalada per una Estrella Michelin, així com l’oferta vinícola del territori, amb importants denominacions d’origen. I també el minuciós treball que s’està duent a terme per “territorialitzar el producte turístic i l’oferta pròpia de Salou”, ha dit.

Per la seva banda, Antonio de la Morena, que ha recordat la bona relació que han mantingut, al llarg de la història, els ciutadans russos i els espanyols, ha fet incís en la necessitat de concessió dels visats turístics per restablir la normalitat, quant a viatges. De la Morena ha afirmat que “existeix un gran desig del mercat rus de viatjar a Espanya”.

En la seva intervenció, el gerent del Patronat de Turisme de Salou, Marc Espasa, ha definit el mercat rus com “un mercat proper, de proximitat, atenent a la bona relació i al vincle històric existents”.