Noves rutes patrimonials i turístiques per promocionar el turisme sostenible

Concretament se centren en el municipi de Sant Jaume dels Domenys

Per . Actualitzat el

El Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de Sant Jaume dels Domenys col·laboren per tal d’elaborar un conjunt de rutes patrimonials i turístiques a Sant Jaume dels Domenys. 

A partir de l’inventari de camins municipals que ha desenvolupat la regidoria de turisme de l’Ajuntament de Sant Jaume amb la col·laboració i suport tècnic del Consell Comarcal, es desenvoluparà un projecte de rutes patrimonials i turístiques municipals per tal d’incentivar el turisme sostenible. El conseller comarcal de turisme Jaume Casañas ha posat de manifestat “els molts atractius turístics de la comarca del Baix Penedès, que compta amb una part interior plena de rutes i elements patrimonials per descobrir. Aquest és un bon inici i felicitem a l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys per treballar-hi. Des del Consell Comarcal donem suport tècnic al projecte i posem també a disposició la web comarcal de turisme”.

Hi hauran diversos recorreguts classificats per dificultat tècnica que permetran conèixer els principals camins, elements patrimonials i paisatgístics del municipi. Aquestes rutes es podran consultar a la pàgina web de l’ajuntament de Sant Jaume dels Domenys i a la nova web de turisme Baix Penedès https://turismebaixpenedes.cat/