EUROENERGO registra el 100% d’ocupació de la seva terminal durant el 2020

Per . Actualitzat el

EUROENERGO va tancar el 2020 amb el 100% d’ocupació de la seva terminal situada al Port de Tarragona. Amb una capacitat de 331.000 m3 distribuïts en 18 dipòsits, el parc d’emmagatzematge d’EUROENERGO va registrar la plena ocupació amb productes petrolífers i biocarburants. Aquesta xifra contrasta amb el 90% que va tenir en 2019.

EUROENERGO és l’empresa del seu sector que més espai té en la concessió de l’ampliació del moll de la Química del Port de Tarragona. En concret, 8,1 hectàrees de les 18 de tota l’ampliació d’aquest moll. L’empresa està pendent dels permisos mediambientals per iniciar les obres d’ampliació en diverses fases.

EUROENERGO disposa de tres atracadors: dos d’ells amb eslora de 250m i calat de 15,1m, per a vaixells de gran tonatge fins a 140.000 tones, i el tercer atracament disposa d’una eslora de 200m i calat 11m per a vaixells fins a 45.000 tones. Els tres atracadors estan connectats per canonada entre ells i també amb la Terminal d’emmagatzematge, el que permet donar major versatilitat i major capacitat per a operacions simultànies, inclòs el servei de “Berth to Berth”.

La Terminal d’EUROENERGO aporta les últimes tecnologies disponibles en el sector amb l’objectiu d’estar al servei dels seus clients, garantint una prestació personalitzada i independent, amb un compromís de millora contínua de la qualitat, la seguretat i el respecte a l’entorn a les seves activitats.