‘Els microplàstics, un món de plàstics’, l’exposició que es podrà visitar a Cal Bofill tot el mes de març

En mostra l’origen i com es classifiquen, les afectacions que provoquen al medi natural i a l‘ésser humà

Per . Actualitzat el

Amb la voluntat de conscienciar sobre la presència dels microplàstics al medi natural i l’afectació d’aquests a la fauna, flora i als humans, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament de Torredembarra presenta l’exposició ‘Els microplàstics, un món de plàstics’ de GETE-Ecologistes en Acció, que es podrà visitar a Cal Bofill, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h, durant tot el mes de març, amb un aforament màxim de 4 persones.

Una de les grans problemàtiques ambientals dels nostres dies és la presència de plàstics a tot arreu: ciutats, boscos, fons marí, etc., però tan sols veiem una petita part dels que realment existeixen. Un exemple dels plàstics “invisibles” són els microplàstics.

L’exposició ens endinsa a conèixer el seu origen i com es classifiquen, les afectacions que provoquen al medi natural i a l‘ésser humà. Sabem que els humans cada setmana mengem plàstic equivalent a una targeta de crèdit. L’exposició ens mostra les solucions per evitar-ho. A més, els visitants rebran un obsequi.

Aquesta activitat forma part del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat del 2021.