Inés Solé serà la nova regidora de la CUP a l’Ajuntament de Tarragona

Substitueix Laia Estrada que ha estat escollida diputada en les darreres eleccions al Parlament de Catalunya

Per . Actualitzat el

L’Assemblea Local de la CUP de Tarragona va ratificar ahir que Inés Solé, que anava de número tres a les llistes de la formació a les eleccions municipals, substitueixi Laia Estrada com a regidora. Estrada deixarà de ser regidora en el proper consell plenari després d’haver estat escollida diputada electa en les passades eleccions autonòmiques.

La futura regidora, Inés Solé, ha estat els darrers deu anys treballat a l’oficina de compromís social a la Universitat Rovira i Virgili com a tècnica en cooperació internacional, voluntariat i acció social. Solé ha explicat que “ara tinc l’oportunitat d’iniciar aquest nou cicle polític aquí, al consistori, i faig una passa al davant per seguir contribuint, juntament amb la regidora Eva Miguel i tota la nostra Assemblea Local, a la feina de la CUP per les tarragonines i els tarragonins”.

Eva Miguel, nova portaveu del Grup Municipal, ha agraït la feina duta a terme per Laia Estrada el darrers anys sempre “amb un peu a la institució i l’altre al carrer” i celebra l’entrada de Solé ja que “el projecte col·lectiu de la CUP segueix endavant”. Miguel ha destacat la voluntat d’iniciar aquest nou cicle també al consistori treballant amb el govern municipal aquells temes que s’havien compromès desenvolupar conjuntament arran de l’acord de pressupostos del 2021, com és l’estudi independent de la qualitat de l’aire, la lluita contra la corrupció amb la personació de l’Ajuntament com acusació particular en el cas del Jaume I, la internalització del SAD i del servei de la o el compromís de treballar per la millora de les condicions laborals del personal de l’Ajuntament.

Per últim, Laia Estrada, que deixarà el càrrec de regidora el proper consell plenari, es mostra satisfeta pel paper que ha desenvolupat la CUP “des que el 2015 vam obtenir representació a Ajuntament, doncs la CUP va ser decisiva per posar fi a l’era Ballesteros i gestar la transformació que necessita la ciutat”. Estrada celebra l’entrada al consistori de la Inés Solé “qui pensàvem que entraria des d’un bon inici” i es mostra satisfeta dels resultats de les passades eleccions del 14F i amb ganes de portar “la veu de les nostres comarques al Parlament”.