Homenatge als membres de Protecció Civil en agraïment al servei prestat durant la pandèmia

A l’acte hi van participar regidors del govern i l’oposició municipal i els alcaldes de l’Arboç, Banyeres del Penedès i Castellet i la Gornal

Per . Actualitzat el

L’Arboç va homenatjar aquest dissabte als membres de Protecció Civil pel valuós servei que han realitzat durant els moments més durs de la pandèmia portant medicaments i menjar a les persones i famílies que ho requirien.

L’acte va comptar amb la presència de gairebé tots els membres del govern i l’oposició municipal a més de l’alcalde Joan sans i els alcaldes de Banyeres del Penedès Amadeu Benach i de Castellet i la Gornal Miquel Delgado.

Durant l’acte es van llegir unes paraules d’agraïment per part de l’alcalde per la gran implicació i professionalitat del grup de Protecció Civil, tot i ser voluntaris, i la valuosa ajuda per lluitar contra la covid-19 ajudant a les famílies que ho necessitaven de la vila, i també dels pobles del voltant. Seguidament, es va fer entrega d’una medalla d’agraïment a cadascun dels membres, i també, a títol pòstum, a Borja Boga que ens va deixar el passat mes de juny. I tot seguit es va passar un emotiu vídeo de record i homenatge al que va ser president de l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de l’Arboç i un destacat membre d’aquest col·lectiu a tota la comarca.