Comencen els treballs de millora de la seguretat de les escales de l’aparcament de la plaça Corsini

Les baranes actuals seran substituïdes per tancaments de vidre per evitar possibles caigudes

Per . Actualitzat el

Demà dimecres està previst que comencin els treballs de millora de la seguretat de les escales de l’aparcament de la plaça Corsini, ubicades just davant la porta principal del Mercat Central. Les baranes actuals seran substituïdes per tancaments de vidre per tal d’evitar possibles caigudes, especialment dels nens i nenes que juguen sovint a la plaça.

El president dels Mercats de Tarragona, Dídac Nadal, assegura que “millorar la plaça Corsini i el seu entorn és una de les prioritats de l’empresa de Mercats de Tarragona. Aquesta actuació a un dels accessos per vianants de l’aparcament va encaminada a incrementar la seguretat de la plaça, un espai de la ciutat que és un punt de trobada de famílies. Volem que la plaça Corsini sigui un espai amable per a les persones i un nucli des d’on es dinamitzi la zona centre de Tarragona des d’un punt de vista comercial, social i cultural”.

Mentre durin els treballs, aproximadament uns quinze dies, l’accés a l’aparcament es podrà seguir realitzant per l’ascensor, la rampa o les escales properes al carrer Cañellas.

L’execució d’aquestes actuacions s’emmarca en el conjunt d’actuacions de millora de l’entorn de la Plaça Corsini que està duent a terme l’empresa de Mercats de Tarragona des de fa temps. Recentment ja es va asfaltar l’accés de l’aparcament del Mercat Central de Tarragona pel carrer Colom i es va retirar l’estació transformadora ubicada al carrer Lleida.