Jornada de neteja a la platja de la Paella aquest dissabte

Està dirigida a grups bombolla i famílies, que aniran acompanyats de monitors i monitores de GETE- Ecologistes en Acció

Per . Actualitzat el

Aquest dissabte 13 de febrer, a partir de les 10.30 h, tindrà lloc una jornada de neteja a la platja de la Paella de Torredembarra, una iniciativa de l’associació Surf&Barres, coordinada pel GETE- Ecologistes en Acció, amb la col·laboració de la Regidoria d’esport i amb el suport de la Regidoria de Sostenibilitat.

El lloc de concentració d’aquesta activitat serà la Casona, seu de l’Oficina de Turisme (pg. Rafel Campalans, 10) i està dirigida a grups bombolla i famílies, que comptaran amb monitors i monitores de GETE- Ecologistes en Acció i també amb el material necessari per a dur a terme la neteja amb totes les garanties sanitàries (sacs, bosses, guants, mesurador de temperatura COVID-19, etc.).

Aquesta activitat està inclosa dins del programa d’educació ambiental de la Regidoria de Sostenibilitat.