Gairebé 80 comerços i 18 comparses participen al nou concurs d’aparadors del Carnaval de Tarragona

El veredicte es donarà a conèixer el dimarts 16 a les 20 h a través de les xarxes socials

Per . Actualitzat el

La nova campanya de Comerç Festiu, aquesta vegada coincidint amb el Carnaval i organitzat per les Conselleries de Festes i Comerç de l’Ajuntament, amb el suport de la VIA-T i Mercats de Tarragona; ha estat un autèntic èxit de participació ja que 79 comerços, 53 botigues i 26 parades dels mercats; no s’ho han volgut perdre i no només participen amb la il·lusió de guanyar, sinó que alhora han guarnit la ciutat, fent-la brillar a través dels seus aparadors i de les meravelloses disfresses que en la seva majoria comparteixen premi amb les 18 comparses que els hi ha cedit i que ho han fet en diverses botigues. Així doncs en realitat son dos concursos en paral·lel, un de comparses i comerços (Comerç Festiu Comparsero) i l’altre de comerços sols (Comerç Festiu Single).  

A partir d’avui mateix i durant tot el cap de setmana, el Jurat que participa en ambdós concursos, començarà a visitar totes les propostes participants, per atorgar i fer públic finalment el veredicte el dimarts 16 a les 20h a través de les xarxes socials, els premis de les 10 categories per cadascun, que son: premi satíric, premi divertit, premi original, premi tarragoní, premi artesanal, premi millor vestuari, premi millor maquillatge i perruqueria, premi Brilli-brilli, premi gastronòmic i premi coreografia. 

També hi ha l’opció del vot de jurat popular, un premi per a cada concurs, que es podrà fer a partir del diumenge 14 de febrer a les 20h i fins al dimarts 16 a les 15h.

Podeu consultar tota la informació i bases del concurs a: 

https://www.tarragona.cat/concurscarnaval 

https://www.tarragona.cat/comerc/espai-dels-professionals/som-comerc-tgn/concurs-de-comerc-festiu-edicio-carnaval