Estrena del documental dels 40 anys del Carnaval de Tarragona

L’acte s’emetrà dissabte 13 de febrer per TAC12 TV i xarxes socials municipals

Per . Actualitzat el

Demà divendres 12 de febrer a les 19.30h l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà assistirà a l’estrena del documental dels 40 anys de Carnaval al Teatre Tarragona. S’obriran portes a les 19h per a l’entrada del públic, per accedir a la sala que estarà acompanyat de música en directe a càrrec de Mr. Jack des de l’escenari. Un cop hagi arribat l’alcalde s’interpretarà la cançó Lluitant per un somni de Carles Carrasco, que va composar per a la Disfressa d’Or 2019 i seguidament i per primera vegada, la cançó Compàs emmascarat, que Carrasco ha creat enguany i que vol esdevenir la Banda Sonora Original del Carnaval.

A patir d’aquí iniciaran els parlaments per part de l’alcalde, acompanyat del periodista i director del documental, Carles Cortés. Recordem que l’enregistrament ha anat a càrrec de Morris Produccions i la coordinació, de Jordi Vinyoles. Al documental que s’emetrà seguidament, hi ha participat més de 40 persones, que han estat entrevistades, altres han ofert imatges i vídeos antics que s’han utilitzat per al record de tots i totes i al mateix temps també gràcies a l’Arxiu Municipal.

L’acte de demà no estarà obert al públic general, s’ha convidat expressament als  protagonistes i persones directament implicades amb el Carnaval, però recordem que s’emetrà l’endemà dissabte 13 de febrer per Tac12 tv i xarxes socials municipals. A partir d’aquell moment estarà disponible per a tothom al youtube de l’Ajuntament.

 

CCÉS PER ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ: 

Aquells mitjans de comunicació que tingueu interès en venir, ens podeu respondre aquest mail.

Recordem que en principi es una acreditació per mitjà/periodista.

Hi ha lloc disponible per a fer fotografies i enregistrament dels parlaments.