Es reprenen les visites guiades al Castell i a la Vila Closa d’Altafulla

La mesura s’ha pres arran del pas del confinament municipal a comarcal

Per . Actualitzat el

Amb el pas del confinament municipal a comarcal, des de l’àrea de Turisme de l’Ajuntament d’Altafulla s’han reprès  les visites guiades tant al Castell dels Montserrat com a la Vila Closa d’Altafulla.

En el primer cas es duen a terme cada primer dimarts i últim dissabte de mes, excepte Setmana Santa, juliol i agost, en torns a les 10:00h., les 11:00 h, les 11.45 h i les 12:30 h. En el cas de la ruta pel nucli medieval emmurallat, aquestes es realitzen cada primer dissabte de mes a les 11:00h.

Totes dues visites es recuperen seguint les mesures que marca el PROCICAT per contenir la pandèmia. Els interessats cal que facin una reserva prèvia a l’Oficina de Turisme o al telèfon 977 65 14 26.