Torredembarra dobla el nombre de col·legis electorals per als comicis del 14 de febrer

L’objectiu és garantir el distanciament social i assegurar el compliment de les mesures de seguretat contra la covid-19

Per . Actualitzat el

Torredembarra disposarà de més col·legis electorals per a les eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el pròxim 14 de febrer, amb l’objectiu de garantir el distanciament social i així assegurar el compliment de les mesures de seguretat per l’actual pandèmia que ha generat la covid-19.
D’aquesta manera, es passa de 3 a 6 col·legis electorals. S’elimina l’Escola Molí de Vent, es mantenen les escoles Antoni Roig i l’Antina, i ho seran per primera vegada el Castell (seu de l’Ajuntament), la Sala Gran del Casal, la Sala del Mar i el Pavelló Municipal Sant Jordi.
Es recomana als electors/es que per confirmar quina és la seva mesa electoral, consultin la targeta censal que rebran a casa o la seu electrònica de l’Institut Nacional d’Estadística en el següent enllaç: https://sede.ine.gob.es/consulta_mesas_locales

Com es pot observar, els electors/es que anteriorment votaven a l’Escola Molí de Vent en aquesta ocasió ho hauran de fer al Pavelló Municipal Sant Jordi o a l’Escola Antoni Roig, segons la mesa.
Pel que fa a l’Escola l’Antina, una part es manté sense canvis mentre que dues meses passen a la Sala del Mar com a local electoral.
I si bé l’Escola Antoni Roig es manté com a col·legi electoral, no acollirà cap de les meses d’anteriors comicis. Els votants que en altres ocasions s’havien de dirigir a aquesta escola, ara hauran de desplaçar-se al Castell (seu de l’Ajuntament), a la Sala Gran del Casal Municipal o al Pavelló Municipal Sant Jordi (vestíbul piscina nova), segons les meses.

Més informació sobre les eleccions a: parlament2021.cat