Tarragona i les Ciutats Patrimoni de la Humanitat treballen l’estratègia turística del 2021

La comissió de Turisme del Grup s’ha reunit aquest dilluns de forma telemàtica

Per . Actualitzat el

La comissió de Turisme del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya (GCPHE) s’ha reunit aquest dilluns 1 de febrer per treballar l’estratègia turística de les 15 ciutats que l’integren, entre elles Tarragona. A la reunió, celebrada de forma telemàtica, hi ha assistit la consellera i presidenta del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona, Cinta Pastó.

La comissió de Turisme ha analitzat també la presència a FITUR i altres fires internacionals i ha abordat la reunió d’aquesta mateixa setmana del president de Segittur i el president de GCPHE amb els tècnics de turisme del Grup i els tècnics de la Xarxa de Destinacions Intel·ligents. El president del GCPHE i alcalde de Mèrida, Antonio Rodríguez Osuna, ha informat a més que la comissió de Turisme ha conegut aquest dilluns de primera mà el resultat de l’estudi de l’estratègia post COVID que les 15 ciutats han contractat a través d’una consultora amb el suport del Govern d’Espanya.

El Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat d’Espanya és una associació sense ànim de lucre creada l’any 1993 amb l’objectiu d’actuar de manera conjunta en la defensa del patrimoni cultural i la promoció turística de les ciutats que l’integren: Alcalá de Henares, Àvila, Baeza, Càceres, Còrdova, Conca, Eivissa/Ibiza, Mèrida, Salamanca, San Cristóbal de la Laguna, Santiago de Compostel·la, Segòvia, Tarragona, Toledo i Úbeda