96 persones participen en diferents Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Tarragona

Totes les contractacions són a jornada completa i l’objectiu principal és la millora del perfil professional del participant

Per . Actualitzat el

Comença  el programa TiF Dona amb la contractació de 9 dones que duran a terme tasques de peons de neteja, manteniment i jardineria a l’Ajuntament de Tarragona. Amb aquestes 9 dones, actualment a l’Ajuntament hi ha 96 persones contractades en diferents plans d’ocupació.

Totes les contractacions són a jornada completa i l’objectiu principal és la millora del perfil professional del participant i afavorir el funcionament i estat de diferents zones i serveis a Tarragona, beneficiant-se així tots els veïns de Tarragona.

Actualment a part del TiF Dona, hi ha actiu el programa TiFCovid que dona feina a 23 persones que estan treballant com a subalterns o auxiliars administratius, el programa Enfeina’t en el qual participen 34 persones que tenen contractes com a agents cívics, orientadors laborals, auxiliars administratius, treballadors de neteja o subalterns.  A més, 12 persones prenen part del programa de Reactivació Ocupacional de la Diputació i estan treballant en diferents àrees de l’Ajuntament com comerç, servis socials, IMET o Tarragona Impulsa. Finalment, hi ha el programa de de Manteniment Forestal propi de l’Ajuntament de Tarragona en el qual hi participen 18 persones des de peons, oficials, cap de colla i encarregat de tasques forestals.