La Guàrdia Urbana de Tarragona intervé en un ‘botellón’ a la platja del Miracle

Es van identificar 17 persones es va fer una detenció, es van posar 23 denúncies per incomplir les mesures sanitàries de la covid i 30 per altres infraccions

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana de Tarragona va intervenir el dissabte passat a un botellón que s’estava produint a la Platja del Miracle. Els agents van identificar 17 persones i van posar 23 denúncies relacionades amb les mesures per fer front a la covid-19 així com 30 més per altres infraccions com desobediència a l’autoritat entre altres. A més es va detenir un dels participants. 

El passat dissabte la Guàrdia Urbana de Tarragona va rebre diverses trucades informant d’un botellón al pàrquing de la Platja del Miracle. Fins allà si van desplaçar dues dotacions i diverses patrulles es van quedar a les immediacions. Només arribar, van creuar-se amb un vehicle a gran velocitat que va envair el carril contrari. El van aturar i li van realitzar la prova d’alcoholèmia que va sortir positiva. 

Posteriorment es van identificar 17 persones, una persona va ser detinguda per resistència i desobediència a l’autoritat. Es van posar 23 denúncies relacionades amb els protocols de seguretat de la covid-19: 1 per incomplir de les limitacions de concentració de persones en reunions, 2 per incomplir l’obligació de l’ús de mascareta, 4 per incomplir les restriccions de mobilitat municipal i 6 per fumar en la via pública fent ús compartit d’una pipa. A més es van realitzar un total de 15 denúncies per incompliment de les ordenances municipals, 4 de les quals per desobeir els agents de l’autoritat i 11 per consumir begudes alcohòliques en espais públics.