L’ajuntament duu a terme els treballs de reparació de la vorera a l’avinguda del Batlle Pere Molas

Les obres, que compten amb un termini d’execució de dos mesos, s’han adjudicat per 39.815,20 euros

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Salou duu a terme, actualment, treballs de reparació de la vorera de l’Avinguda del Batlle Pere Molas, formada per lloses de formigó, lleugerament armat, i llambordes, amb l’objectiu de millorar el seu accés i la mobilitat de les persones.

En concret, s’actua en diversos trams del paviment, que es troben malmesos, i que conformen un total de 1.126’06 m².

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha valorat molt positivament l’actuació de reparació, ja que “es tracta d’una avinguda molt transitada per residents i visitants, i que compta, també, amb un carril bici”, i  ha expressat que “necessitem que les seves condicions siguin òptimes, per tal de garantir la seguretat i mobilitat de les persones”.

Així mateix, el regidor de Projectes Urbans, control d’execució d’obra pública, reparacions i adequacions, Pedro Madrona, ha explicat que “aquesta obra forma part de la planificació de l’Ajuntament de reparacions de la via pública, que es realitzen amb els recursos propis de la Brigada Municipal i amb empreses externes, quan es tracta d’actuacions de major envergadura”.

Per la seva banda, el regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, ha assenyalat que “les tasques que es duen a terme són, especialment, per aplanar, de nou, el terra i evitar que les persones puguin ensopegar en aquells punts més malmesos”.

Els treballs previstos a realitzar són enderrocar la solera de formigó i demolir el paviment de llambordins; preparar la base del terreny; executar el paviment de llambordes de recuperació i del paviment de formigó; i adaptar els marcs i tapes de registres de les instal·lacions existents.

L’empresa adjudicatària ha estat Obres i Serveis Curto SL, per 39.815,20 euros, IVA inclòs. L’obra compta amb un termini d’execució de dos mesos.