Comença l’administració de la segona dosi de la vacuna contra la COVID-19 a la demarcació

Lourdes Julià, auxiliar d’infermeria a la residència de La Mercè, és la primera persona sanitària a rebre la segona dosi a la Regió Sanitària Camp de Tarragona

Per . Actualitzat el

La Regió Sanitària Camp de Tarragona ha iniciat la vacunació de la segona dosi contra la COVID-19 aquest dilluns, 18 de gener a la residència Mare de la Mercè de Tarragona. La primera a rebre la segona dosi de la vacuna ha estat la Lourdes Julià, auxiliar administrativa de 29 anys, que fa tres anys que treballa en el centre. Pel que fa a la primera resident a rebre la segona dosi de la vacuna Pfizer ha estat Pepita Duch, de 97 anys, que fa 15 anys que resideix al centre.

La primera resident vacunada el passat 27 de desembre, la Teresa Soria, no ha pogut rebre la segona dosi atès que actualment la planta en què es troba sota aïllament preventiu, motiu que desaconsella la vacunació. Avui a la residència Mare de Déu de la Mercè de Tarragona s’han vacunat amb la segona dosi 43 residents i 27 treballadors.

A la Regió Sanitària Camp de Tarragona, pel que fa a vacunació, a data d’avui s’han administrat en població de residències 2.671 dosis, mentre que 7.815 dosis han estat per a professionals i treballadors tant de centres residencials com de centres sanitaris.