67 joves responen l’enquesta sobre joventut impulsada per l’ajuntament

Els resultats obtinguts serviran de base per a la creació del nou Pla Local de Joventut 21-23

Per . Actualitzat el

67 joves arbocencs han respost l’enquesta sobre la Joventut impulsada des de la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de l’Arboç amb la col·laboració de la Regidoria de Participació Ciutadana amb l’objectiu de nodrir el nou Pla Local de Joventut 2021-2023 amb les respostes obtingudes i conèixer una mica més les inquietuds i el seu punt de vista sobre les necessitats i la realitat del col·lectiu juvenil al poble.

Dels resultats de l’enquesta, es desprèn la gran implicació del jovent en les entitats de la vila, destacant un 71% dels enquestats que és membre d’alguna entitat enfront del 29% que no ho és. També se’n desprèn el hàbits a l’hora d’informar-se de les novetats locals, essent bàsicament Instagram i whatsapp les principals fonts d’informació. L’enquesta que era oberta a tots els joves de l’Arboç d’entre 12 i 26 anys també ha recollit les propostes i demandes que els joves arbocencs voldrien poder trobar  a l’Arboç.

Des de la regidoria de Joventut es valora molt positivament tan el nombre de participants com el valor de les respostes obtingudes, que seran molt útils per elaborar el nou Pla de joventut tenint en compte les inquietuds dels joves. Ara, el proper pas serà la redacció del Pla.

Entre tots els joves que hi han participat es sortejarà el dijous vinent dia 21 a les 18h en directe per ràdio l’Arboç, un passi de tres mesos d’accés gratuït a les instal·lacions INACUA L’ARBOÇ (Piscina Coberta Municipal) i alguna sorpresa més. Però a banda d’entrar en el sorteig, totes les persones que han contestat l’enquesta gaudiran d’un descompte del 100% en la matrícula d’aquesta mateixa instal·lació esportiva