Comença la vacunació contra la covid-19 entre els professionals de la Xarxa de Santa Tecla

L’organització podria arribar a vacunar fins a 3.000 professionals

Per . Actualitzat el

Aquest dimecres dia 13 al matí ha començat la vacunació contra la covid-19 entre els professionals sanitaris de la Xarxa de Santa Tecla. S’ha iniciat de manera simultània a l’Hospital de Santa Tecla de Tarragona, l’Hospital del Vendrell i al Complex Santa Tecla Llevant de Tarragona. En els pròxims dies i setmanes es procedirà a vacunar tot el personal dels tres centres que ho desitgi, així com els professionals que ho vulguin de tots els serveis d’Atenció Primària desplegats per la Xarxa de Santa Tecla al Tarragonès Nord i al Baix Penedès. L’objectiu de l’organització és arribar al màxim percentatge de vacunació possible entre el seu personal. En total, la Xarxa de Santa Tecla podria arribar a vacunar fins a 3.000 professionals a les nostres comarques, inclòs el personal de l’àmbit sanitari, sociosanitari, social i de suport.