La Diputació de Tarragona, al costat de la Fundació Casa Sant Josep durant la pandèmia

L’ens supramunicipal subvenciona el projecte Reforç Atenció a Infants Estat d’Alarma COVID-19

Per . Actualitzat el

La Diputació de Tarragona està una vegada més al costat de l’activitat social de la Fundació Casa Sant Josep. El passat mes de novembre la Junta de Govern de l’organisme supramunicipal, presidit per Noemí Llauradó, va aprovar la concessió de subvencions a entitats i fundacions de caràcter social de la demarcació de Tarragona, com és el cas de la Fundació Casa Sant Josep per a la Infància.

Els ajuts van destinats a cobrir despeses extraordinàries que en l’àmbit d’acció social a les persones hagin hagut d’assumir degut a la crisi sanitària de la Covid-19 i a despeses ordinàries derivades del seu normal funcionament.

En el cas de la Fundació Casa Sant Josep de Tarragona, com a entitat beneficiària, la Diputavció ha concedit una subvenció per import de 16.640,83€, diners que es destinaran a cobrir despeses generades pel projecte de Reforç Atenció a Infants Estat d’Alarma COVID-19.