Els professionals de l’ICS Camp de Tarragona i Sociosanitari Francolí comencen a vacunar-se

A partir del dijous 7 de gener, els professionals disposaran d’un formulari per triar dia i hora per vacunar-se

Per . Actualitzat el

Ahir a la tarda es van començar a posar les primeres vacunes contra la covid-19 als professionals que treballen al serveis de més risc de l’Hospital Joan XXIII, als Centres d’Atenció Primària i al Sociosanitari Francolí. 

La vacunació dels professionals sanitaris és un pilar bàsic de l’estratègia mundial enfront la covid19, ja que aquest col·lectiu té un paper primordial en el manteniment de l’assistència sanitària a la població i, a dia d’avui, és el factor limitant en la lluita contra la pandèmia. Per aquest motiu s’ha fet una crida a tots els professionals de l’ICS Camp de Tarragona perquè es vacunin. 

L’agenda per aquesta primera jornada de vacunació contra la covid-19 es va omplir amb un total de 160 professionals que es van vacunar al llarg de la tarda d’ahir, entre els quals s’inclouen els membres de la Direcció de la Gerència Territorial i del Sociosanitari, que també s’han vacunat. 

A partir del dijous 7 de gener, els professionals disposaran d’un formulari per tal que puguin triar dia i l’hora per vacunar-se. Els dos equips de vacunació, formats per dos professionals cadascun, estaran operatius en horari de matí i tarda.