Els jugadors del Nàstic visiten els hospitals de la ciutat

A causa dels protocols sanitaris, l’acció s’ha produït a l’exterior o entrada dels respectius centres

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona va realitzar ahir dia 4 de gener la tradicional visita als hospitals de la ciutat que, com cada temporada, es fa a principi d’any. En aquesta ocasió, a causa dels protocols sanitaris, l’acció s’ha produït a l’exterior o entrada dels respectius centres i no s’ha pogut accedir als diferents espais de maternitat, pediatria o espais lúdics, en el cas de l’hospital Sociosanitari.

Després de la sessió de treball del matí, un total de sis jugadors del primer equip es van dividir en parelles i es van desplaçar fins a l’Hospital Universitari Joan XXIII, a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla i a l’Hospital Sociosanitari Francolí, Gestió i Prestació de Serveis de Salut (GiPSS). A tots tres centres van lliurar diferents lots de marxandatge del Nàstic per als joves i veterans interns, en el cas del sociosanitari, per malaltia o problemes de salut.

Al Joan XXIII, el director de l’Hospital, Llorenç Mairal, i la cap de Servei de Pediatria, Ester Castellarnau, van ser els encarregats de rebre els jugadors Alex Quintanilla i el tarragoní Fran Carbia, que recentment va repetir paternitat al mateix centre. A la comitiva esportiva, es va unir el conseller grana Antoni Vallverdú. Tots tres van ser els encarregats de facilitar els obsequis i fotografiar-se conjuntament a l’entrada.

Al GiPSS, el director assistencial, Rami Qanneta, i el director d’Infermeria, Jesús Esteve, van rebre el futbolista i doctor Javi Ribelles i el defensor Marc Trilles. Després de comentar l’actualitat esportiva de l’entitat, plegats van coincidir a desitjar repetir l’acció l’any vinent amb la normalitat habitual.

Paral·lelament, a les 13 h, els jugadors Fausto Tienza i Francesc Fullana, així com el conseller Jesús Albiol, van participar en la visita a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. El director de l’hospital, Xavier Oliach, va donar la benvinguda a la comitiva grana en una de les sales del centre on van parar de com es presenten les properes setmanes en l’àmbit sanitari i posteriorment es va fet lliurament dels obsequis..