Una trentena de comerços participen en el Concurs d’Aparadors Nadalencs

L’acció es duu a terme conjuntament amb l’Associació de comerciants Via T Tarragona-Shopping

Per . Actualitzat el

 Aquest matí, el jurat del concurs d’aparadors amb l’alcalde Pau Ricomà i la consellera Maria José López en primer terme han fet un recorregut per diferents establiments participants. L’alcalde ha destacat l’alt nivell de tots els participants, més d’una trententa. Ricomà ha valorat molt positivament la iniciativa “es tracta d’un impuls pel comerç de la ciutat

 Aquest any el concurs porta el nom de “Agradar-te, el millor regal” i vol premiar el treball dels comerciants que donen ambientació nadalenca als seus aparadors (comerç i restauració) millorant així la imatge comercial de la ciutat. Hi poden participar tots els establiments comercials i de serveis comercials de les àrees del Centre, Barris Marítims, Llevant, Nord i Ponent del municipi de Tarragona que s’hagin inscrit al concurs i que tinguin aparador en locals de baixos comercials. Hi haurà 5 finalistes, un per cada zona comercial, i entre tots els finalistes, l’establiment que hagi obtingut una major puntuació, serà anomenat Guanyador al millor aparador de Nadal de Tarragona 2020.

Pel que fa als premis, a tots els finalistes se’ls entregarà un diploma nominatiu en reconeixement del seu aparador i l’establiment guanyador del premi al Millor aparador del Nadal a Tarragona, rebrà un reconeixement i un premi de 500 euros en Targetes Regal de la Via T. A més també s’ha creat un premi per votació popular, que es farà de manera digital. El guanyador d’aquest premi rebrà un reconeixement com Millor aparador de Nadal triat pels ciutadans. Entre totes les persones que hagin votat es sortejaran 100 euros en Targetes Regal Via T.