Es grava conduint a 250 km/h i ho penja a TikTok

El noi, de 25 anys i veí de Calafell, circulava per l’autopista C-32 duplicant la velocitat permesa

Per . Actualitzat el

Efectius de la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Comandància de la Guàrdia Civil de Tarragona han investigat un home de 25 anys, veí de Calafell (Tarragona), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, quan conduïa un turisme de la seva propietat superant àmpliament els límits de velocitat establerts en la via per la qual circulava.

La Guàrdia Civil de Tarragona va tenir coneixement de l’existència d’un arxiu de vídeo pujat a la xarxa social “Tik Tok”, en la qual es podia observar la circulació d’un vehicle a 250 km/h i un cartell on es llegia Tarragona, i va iniciar una recerca que tenia com a objectiu comprovar la veracitat de la informació de la xarxa social i, en cas que fos real, la identificació del conductor i la seva posada a disposició judicial.

Així es va poder esbrinar que el vídeo pujat a l’aplicació era real i que l’enregistrament s’hauria realitzat entre els quilòmetres 28 i 29 de l’autopista c-32, sentit Tarragona. Durant l’enregistrament, el vehicle va circular a una velocitat que doblava àmpliament el límit reglamentari establert a la via i se’n va identificar el suposat autor, un home de 25 anys, veí de Calafell (Tarragona), al qual se li va prendre declaració en qualitat d’investigat, per la suposada comissió d’un delicte contra la seguretat viària, i va ser posat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia civil de Vilanova i la Geltrú.