La Fira Virtual de l’Ocupació tornarà al mes de març

En la darrera edició hi han participat un total de 25 estands virtuals d’empreses, d’àmbits sectorials molt diversos

Per . Actualitzat el

La Cambra ha fet balanç del que ha estat la primera edició de la Fira Virtual de l’Ocupació de Tarragona, celebrada els dies 15 i 16 de desembre. De fet, es tractaria del quart certamen d’aquestes  característiques si tinguéssim en compte les presencials celebrades al 2019 i principis de 2020.

“Per nosaltres ha estat tot un repte digitalitzar un esdeveniment d’aquestes  característiques, però el balanç ha tornat a superar amb escreix les nostres expectatives”, explica Josep Oriol Fernández, director de la Fira de l’Ocupació. Tant és així que, com afegeix Laura Roigé, presidenta de la Cambra, “gràcies a aquest èxit ens hem marcat l’objectiu de tornar-la a organitzar al mes de març. Ja que ara, més que mai, es demostra la viabilitat i la necessitat de fires com aquesta per posar en contacte a persones que busquen feina amb empreses que necessiten contractar. És una de les millors contribucions que des de la Cambra podem fer a l’economia i la societat de les Comarques de Tarragona”.

Pel que als números, el director de la Fira assenyala que hi han participat un total de 25 estands virtuals d’empreses, d’àmbits sectorials molt diversos, que han atès a més d’un miler d’assistents, que han pogut interactuar gràcies a l’ús d’una plataforma que s’ha demostrat molt pràctica i operativa, “tant que segurament quan es recuperi la normalitat postpandèmia optarem per un format híbrid”.

Aquestes xifres s’afegeixen a les assolides a les tres edicions anteriors de la Fira de l’Ocupació de la Cambra en les que hi van participar prop de 160 empreses, amb l’assistència de més de 5.500 persones.