Sorra de la platja de la Paella de Torredembarra per restaurar la Llarga de Tarragona

Serviran per pal·liar els efectes del temporal Glòria a la platja tarragonina

Per . Actualitzat el

La Dirección general de Sostenibilidad de la Costa y del Mar del Ministerio para la Transición Ecológica va iniciar ahir les tasques d’extracció de sorra de la platja de la Paella de Torredembarra en el marc de les obres d’emergència aprovades per a la reparació dels danys causats pels temporals marítims, de vent i de pluges del mes de gener. Segons s’ha comunicat des del Servei de Costas de Tarragona, es retiraran al voltant de 2.000 metres cúbics de sorra de la platja de la Paella, en la zona més propera al port, i s’utilitzaran per a la restauració d’espais litorals afectats pel temporal Glòria, concretament a la platja Llarga de Tarragona. S’espera que aquestes tasques es duguin a terme fins dilluns vinent.