Salut farà un cribratge intensiu mòbil al mercat de Bonavista el diumenge 20 de desembre de les 10 a les 14 hores

S’ubicarà a la zona del pàrquing del mercat, hi haurà tres equips extractors i els usuaris podran fer-se test d’antigen ràpid per detectar positius asimptomàtics

Per . Actualitzat el

Salut, a través de la Regió Sanitària Camp de Tarragona realitzarà el pròxim diumenge, 20 de desembre, de les 10 a les 14 hores un cribratge intensiu mòbil al mercat de Bonavista. Aquest cribratge té com a objectiu detectar positius asimptomàtics mitjançant la prova de test d’antigen ràpid (TAR).

El dispositiu, que comptarà amb tres equips extractors s’ubicarà al pàrquing del mercat i els usuaris que ho vulguin podran fer-se la prova. Les persones que podran fer-se la són els majors de 16 anys i que no presentin símptomes.

La unitat mòbil d’extracció, que depèn de l’Atenció Primària de l’Institut Català de la Salut Camp de Tarragona (ICS), està formada per en aquest cas per dues infermeres, cinc tècnics auxiliars d’infermeria i dues persones administratives.

Aquest cribratge compta amb la col·laboració de la Creu Roja, Protecció Civil, l’Ajuntament de Tarragona i l’Empresa de Serveis i Promocions d’Iniciatives Municipals (ESPIMSA). 

Aquests cribratges mòbils reforcen els fixes que s’estan realitzant tant a la ciutat de Tarragona, a l’Hotel Salut –Hotel SB Express- com a la ciutat de Reus al mòduls ubicats a l’exterior del CAP Sant Pere i que finalitzaran la seva activitat el dissabte 19 de desembre. Segons la situació epidemiològica, des de la Regió Sanitària Camp de Tarragona es realitzaran cribratges intensius en altres punts del territori.