Neix la nova Associació Hotelera de la Província de Tarragona

L’AHPT es crea amb l’objectiu d’aglutinar i representar els més de 130 hotels i allotjaments turístics de tot el territori

Per . Actualitzat el

L’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de la Província de Tarragona ha presentat avui la nova Associació Hotelera de la Província de Tarragona a l’Amfiteatre de Tarragona, amb una junta formada per 20 dels hotels més destacats, referents i representatius de la realitat i la diversitat del territori.

L’acte ha comptat amb la presència del Sr. Francesc Pintado, president de l’AEHT; de la Sra. Meritxell Roigé, presidenta del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, del Sr. Magí Mallorquí, president de la nova Associació Hotelera, i de tots els membres restants de la nova junta que no s’han volgut perdre aquesta data històrica.

Els darrers dos anys, l’AEHT ha destinat molts esforços a crear associacions locals i comarcals arreu del territori: AEH Terres de l’Ebre, AEH Salou, AEH Tarragona Ciutat… i un llarg etcètera. I avui ha fet un pas més amb la creació d’aquesta associació sectorial que aglutina a més de 130 hotels i allotjaments turístics associats a l’AEHT, des d’hotels urbans, fins a hostals familiars; des de la costa fins a l’interior, des del Baix Penedès, fins a les Terres de l’Ebre. Com ha comentat Francesc Pintado: “Teníem deures pendents: estructurar el braç hoteler de l’AEHT format per 130  hotelers, i avui amb molta satisfacció presentem aquesta nova associació amb una junta espectacular”.