Arriba la 9a Jornada Tarragona Impulsa

Tindrà lloc el dia 15 de desembre en format virtual

Per . Actualitzat el

El dia 15 de desembre se celebrarà la 9a edició de la Jornada Tarragona Impulsa una cita que té com objectiu que els ciutadans coneguin eines que els poden ajudar a portar endavant els seus projectes, idees per explorar nous espais i raons per vèncer qualsevol limitació. Aquest any el format serà totalment virtual per tal d’adaptar-se a la situació sanitària marcada per la pandèmia de la covid-19. Aquest any la jornadaporta per títol “Connectat amb el futur”. 

La jornada s’iniciarà amb la  benvinguda del conseller d’Ocupació Manel Castaño. Després serà el torn de la conferència “Nou futur, noves competències” a càrrec de Maite Moreno fundadora de Monday Happy Monday. En aquesta xerrada explicarà com ha canviat el context professional, quines transformacions estan vivint les empreses i per tant quines són les noves competències del futur.

A les 11.10 h serà el torn de la taula rodona “Néixer, sobreviure i créixer en temps de pandèmia” en la qual diferents emprenedors explicaran la seva experiència. La luthier Mireia R. Ferré parlarà de com crear un negoci en temps de pandèmia, Minerva Castillo repassarà quines habilitats son necessàries per sobreviure al canvi i Josep M. Vallvé d’Al Mercat explicarà com aprofitar el moment per consolidar el negoci. Finalment, Alicia Linares de Monday Happy Monday impartirà la conferència “Construeix la teva reputació online” que donarà eines per tal de cuidar, construir i gestionar la reputació a les xarxes.

Totes les persones interessades es poden inscriure’s al següent enllaç: https://www.tarragona.cat/tarragonaimpulsa/formacio/inscripcions