S’amplia el servei de ludopréstec durant les festes de Nadal

Fins al 13 de desembre es poden reservar online els ludotallers per emportar

Per . Actualitzat el

Les ludoteques de la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona amplien el servei de ludopréstec aquest Nadal amb una bateria de 5 nous ludotallers per emportar: diferents manualitats per emportar a casa i crear en familia durant les festes de Nadal.

Fins al 13 de desembre es poden reservar els ludotallers per emportar al web https://www.tarragona.cat/centrescivics/ludoteques/ludotallers-per-emportar i es podran recollir amb cita prèvia entre el 16 i el 18 de desembre als centres cívics de Bonavista, Torreforta, Sant Salvador, Part Alta i Sant Pere i Sant Pau.

El ludopréstec és una iniciativa que la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona va posar en marxa el passat 20 de novembre, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants, i que permet que tots els infants de la ciutat puguin emportar-se a casa jocs, joguines i contes durant tota una setmana.

Places disponibles per a Contes de Nadal i Contes per Telèfon

D’altra banda, encara queden places disponibles per a les dues propostes del programa Un Nadal de Contes de les ludoteques dels Centres Cívics: els Contes Virutals, activitat amb inscripció prèvia que del 14 al 17 de desembre oferirà cada tarda, a les 18 h, un conte virtual que finalitzarà amb una activitat participativa i amb el micròfon obert; i els Contes per Telèfon, que del 18 al 29 de desembre, en diferents franges horàries, ofereix la possibilitat que els infants rebin una trucada gratuïta en forma de conte telefònic. Les inscripcions per a ambdues activitats es poden realitzar al web https://www.tarragona.cat/centrescivics/ludoteques/un-nadal-de-contes/un-nadal-de-contes.