L’Ajuntament de l’Arboç repartirà 75.000 € entre totes les famílies del municipi

L’objectiu és que els gastin als comerços i serveis de la vila en el marc de la campanya “El nostre comerç, el millor regal”

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç posarà en marxa en els propers dies una nova campanya comercial amb l’eslògan: “El nostre comerç, el millor regal” per ajudar d’una manera directa a les famílies i també el comerç i serveis de proximitat durant la campanya de Nadal i fins al 15 de febrer. Amb aquest objectiu injectarà 75.000€ en vals de compra en “ARBOCETES”, la nova moneda local que ha creat l’Ajuntament i que serà vàlida durant el temps que duri la campanya, del 19 de desembre al 15 de febrer, en els comerços que hi participin.

L’Ajuntament entregarà a totes les famílies arbocenques vals en “ARBOCETES” per valor de 20€ a 60€ per unitat familiar, depenent del nombre de membres. Hi han 3 tipus de vals d’arbocetes, tots de 5€, segons la tipologia de servei: Alimentació, Salut i estètica i Comerç al detall. Per aconseguir les “ARBOCETES”, un membre de la unitat familiar podrà recollir els vals a l’Ajuntament amb el DNI, NIE o Passaport. També es poden sol.licitar fent una instància a través de la Seu Electrònica i es rebran per correu electrònic.

Per la seva banda, els comerços participants hauran de posar un cartell que proporcionarà l’Ajuntament on s’informarà que és un comerç adherit a la campanya i que accepten “ARBOCETES” d’una de les 3 tipologies. A la web arbocenc.cat hi haurà la llista actualitzada amb tots els comerços participants. És important remarcar que el fet de participar en aquesta campanya no suposarà cap cost econòmic pel comerç. I l’Ajuntament abonarà quinzenalment el valor dels tiquets a cada comerç

Els comerços que hi vulguin prendre part, només cal que es baixin l’APP que es diu “L’Arboç de Butxaca” i es donin d’alta fins dimecres 8 de gener de 2021.