La Muntanyeta edita un calendari solidari per col·laborar amb les persones amb paràlisi cerebral

Tot el que es recapti es destinarà a protegir les persones amb pluridiscapacitat de la COVID-19

Per . Actualitzat el

L’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral (APPC) de Tarragona ha editat un calendari solidari amb l’objectiu de recaptar fons. El calendari compta amb el suport de Repsol, i tot el que es recapti es destinarà al fons d’emergència per a protegir les persones amb pluridiscapacitat de la COVID-19.

El calendari és un reflex de les circumstàncies que s’han viscut aquest any 2020, i recull fotografies dels usuaris de la residència, que van estar confinats durant més de tres mesos. Durant tot aquest temps, es van realitzar diverses activitats al centre, una de les quals la sessió de fotografies que s’han utilitzat per al calendari solidari. Així doncs, s’hi podran trobar unes imatges divertides i diferents de les persones residents al centre.

El calendari s’ha editat amb dos formats, de sobretaula i de paret. El de sobretaula es pot aconseguir amb un donatiu de 5 euros, i el de paret amb un donatiu de 10 euros. Es poden adquirir a la Llibreria La Capona i la Llibreria Adserà, de Tarragona, que col·laboren en la distribució del calendari.

Enguany, el calendari solidari té com a objectiu recaptar fons que es destinaran a les despeses derivades de la pandèmia. Les persones amb pluridiscapacitat que s’atenen a La Muntanyeta són un col·lectiu de risc davant la COVID-19, per això és imprescindible disposar de material de protecció individual, així com també de neteja i desinfecció. La tasca de La Muntanyeta a primera línia no s’atura, ben al contrari, ja que se segueix atenent a les persones més vulnerables en totes les circumstàncies.
Associació Provincial de Paràlisi Cerebral
L’APPC és una entitat sense ànim de lucre, declarada d’Utilitat Pública, que gestiona una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència. La seva finalitat és defensar els drets de les persones afectades de paràlisi cerebral i etiologies similars, a més d’oferir-los tots els serveis necessaris per a la seva educació, atenció a la salut i residencial, inserció social i laboral, gaudiment de l’oci i temps de lleure i tot allò que permeti el seu desenvolupament i benestar de les seves famílies