Torna el programa Explorer per a joves emprenedors

El programa està impulsat pel Banc Santander i compta amb el patrocini de l’Ajuntament de Tarragona i La Universitat Rovira i Virgili

Per . Actualitzat el

Fins al divendres 11 de desembre estarà oberta la convocatòria per aconseguir una de les 40 places del programa Explorer “Joves amb solucions del Banc Santander que compta amb la col·laboració de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i l’Ajuntament de Tarragona a través de Tarragona Impulsa. Aquest programa té com a objectiu promoure el talent de joves entre 18 i 31 anys que vulguin desenvolupar idees de negoci

Els interessats han de desenvolupar la seva idea de negoci i dirigir-se a la pàgina explorerbyx.org on trobaran tota la informació i podran presentar la seva candidatura, ja sigui sols o en equip, a través de la plataforma d’emprenedoria universitària Santander X.

Els que siguin seleccionats tindran l’oportunitat de formar-se i adquirir habilitats emprenedores, així com els coneixements necessaris per a construir i validar una idea de negoci que contribueixi a aconseguir els Objectius de Desenvolupament Sostenible per a l’any 2030. Una vegada finalitzat el procés de formació, els projectes que completin les activitats del programa rebran un certificat de participació. 

A més, tots els projectes participants accediran a una comunitat global de joves innovadors que va creixent edició rere edició amb la incorporació d’Explorer Spaces americans i europeus. I els projectes finalistes de cada Explorer Space participaran en un Explorer Trip: una experiència intensiva d’immersió i formació per al grup per mitjà d’un viatge d’una setmana a un hub d’innovació europeu a l’estiu de 2021.

Aquest programa està promogut per Banc Santander a través de Santander Universitats i coordinat pel Centre Internacional Santander Emprenedoria (CISE), i compta amb la col·laboració a nivell local de més de 100 entitats públiques i privades.