L’Ajuntament de l’Arboç amplia i millora les instal·lacions del gimnàs municipal

S’ha ampliat la sala de fitnes en 115 m2, s’ha millorat la ventilació de la sala d’activitats dirigides i s’ha comprat nou material, entre altres

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de l’Arboç ha realitzat obres de millora a les instal.lacions del gimnàs municipal. Concretament, s’ha ampliat en 115 metres quadrats la sala de fitnes per augmentar la comoditat dels usuaris i espaiar les diferents màquines i s’han canviat els revestiments de les parets per augmentar la funcionalitat de la sala. L’ampliació s’ha realitzat cobrint el pati que hi havia a sobre els vestuaris. També s’ha realitzat la instal.lació d’un nou sistema de ventil.lació de la sala d’activitats dirigides, millora de l’aïllament tèrmic de les canonades i substitució de l’aportació d’aire actual per una canonada de més cabal.

A més, a la part del solarium exterior també s’ha construït un cobert per a l’emmagatzematge d’estris i s’ha desplaçat la dutxa a l’extrem oposat de la terrassa.

A més, també s’ha comprat material divers per tal que els usuaris puguin utilitzar-lo en els seus entrenaments, com una caixa biomètrica de fitnes o barres i discos ol.límpics.

Tot i que l’actuació encara no s’ha acabat, les millores realitzades ja estan acabades i plenament operatives.

El cost total d’aquestes obres és de 96.195,65€ (Iva inclòs) i està subvencionada en 80.000€ per la Diputació de Tarragona. La resta, 16.195€ l’assumeix l’Ajuntament. I la compra de material l’ha fet l’empresa adjudicatària de l’obra.