Figures nadalenques que guarneixen els carrers de Salou

Són la gran novetat d’enguany que triomfa entre els més petits i les famílies

Per . Actualitzat el

Les figures nadalenques que representen el Pare Noel i el tradicional pessebre, entre moltes altres, es troben col·locades en diversos indrets del municipi, com al c. Barcelona, a la Via Roma (davant del Mercat Municipal de Salou) a la plaça Bonet, a la plaça del Carrilet, i a l’Espigó del Moll, tocant a la platja. La seva grandària i la seva vistositat conviden els més petits i les seves famílies a poder fotografiar-se al seu costat i interactuar amb elles. Aquests motius decoratius, juntament amb l’atractiu de la il·luminació nadalenca, converteixen la ciutat en un aparador a l’aire lliure.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat “el vessant més sostenible d’aquesta iniciativa lúdica, que permet conèixer millor la ciutat i que els nens i les nenes es diverteixin i es facin fotografies familiars pel record”.

Cal destacar, també, que, en col·laboració amb el Patronat Municipal de Turisme, es posarà en marxa un concurs d’Instagram per convidar les famílies a la seva descoberta. Es tracta del Concurs “Pels Carrers de Salou”. Més informació a @visitsalou i @visitsalouofficial.