La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona proposa un Nadal de contes

La proposta inclou contes per videoconferència on es podrà participar amb el micròfon obert i contes per telèfon, tot amb cita prèvia

Per . Actualitzat el

Aquest Nadal, la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona ofereix contacontes per fer passar una estona ben màgica als menuts de casa.

Amb motiu de l’aforament reduït amb què compten enguany les ludoteques,  aquestes ofereixen aquest Nadal una proposta inversa: entrar a les cases per videoconferència i passar una estona divertida amb els més petits.

Així, del 14 al 17 de desembre amb inscripció prèvia, s’oferirà cada tarda a les 18 h un conte virtual que finalitzarà amb una activitat participativa i amb el micròfon obert.

Per altra banda, del 18 al 29 de desembre en diferents franges horàries, s’oferirà a la ciutadania la possibilitat que els nens i nenes rebin una trucada gratuïta en forma de conte per telèfon. Inspirats en el famós llibre de Gianni Rodari “Contes per telèfon” s’han obert 50 places per tal que s’inscriguin el dia i hora que millor els encaixi i rebre una sorpresa telefònica.  Les franges horàries ofertades són divendres 18 de desembre de 17 a 19 h, dissabte  19 de desembre d’11 a 13 h, dimarts 22 de desembre de 17 a 19 h,  dimecres 23 de desembre de 17 a 20 hi dijous, 29 de desembre de 17 a 19 h.

Les inscripcions comencen demà dijous 3 de desembre a les 9 h. Podeu trobar més informació o inscriure-us a la web:

https://www.tarragona.cat/centrescivics/ludoteques/un-nadal-de-contes/un-nadal-de-contes