Tarragona, escenari d’una nova sèrie de Netflix

Es tracta de ‘Los herederos de la tierra’, seqüela de la sèrie ‘La catedral de la mar’, basada en l’obra d’Ildefonso Falcones

Per . Actualitzat el

Tarragona és una de les localitzacions de la sèrie de Netflix Los herederos de la tierra, el rodatge de la qual va començar a principis de novembre a Barcelona i que durant els dies 16, 17, 18 i 19 de novembre ha passat per la platja de Tamarit, on ha comptat amb la col·laboració de la Tarragona Film Office, l’oficina de suport als rodatges del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Los herederos de la tierra és la seqüela de la sèrie La catedral de la mar, totes dues basades en els best-sellers homònims d’Ildefonso Falcones. Precisament La catedral de la mar ja havia comptat amb Tarragona, i en concret amb la platja de Tamarit, com a localització del rodatge l’any 2016.

La nova sèrie està dirigida per Jordi Frades i el repartiment principal, format per Yon González (Las chicas del cable), Elena Rivera (Inés del alma mía), Rodolfo Sancho (El ministerio del tiempo), Michelle Jenner (La sombra de la ley), María Rodríguez (Los días que vendrán), Pere Arquillué (La Riera), Manel Sans (Tierra de Lobos), Mercedes León (Veneno) i Natalia Sánchez (El año de la plaga). L’elenc es completa amb els actors Aitor Luna, Jesús Carroza, Pedro Casablanc, Marta Belaustegui, Abel Folk, Fernando Albizu, Gabriela Andrada i Laia Fontan.

La trama de Los herederos de la tierra ens trasllada a la Barcelona tardomedieval de l’any 1387 i narra la història d’Hugo Llor, un noi de 12 anys que passa la major part del temps als carrers i a les drassanes i que té el somni de convertir-se en un artesà constructor de vaixells. La vida de l’Hugo no és fàcil: és un noi molt solitari i la seva mare es veu obligada a allunyar-se’n, però compta amb el suport i la protecció d’un ancià respectat: Arnau Estanyol.

Produïda per Diagonal TV, Los herederos de la tierra s’estrenarà exclusivament a Netflix a nivell mundial durant 12 mesos, després dels quals també estarà disponible a Atresmedia i Televisió de Catalunya durant 3 mesos