Pla progressiu d’obertura d’activitats a Tarragona

Es repèn l’activitat esportiva i cultural que depèn del consistori, d’acord amb la nova normativa

Per . Actualitzat el

Arran de les noves mesures aprovades avui mateix pel PROCICAT davant el Pla d’obertura progressiva d’activitats en el tram 1, l’Ajuntament de Tarragona comunica les diferents novetats i mesures preses en relació als serveis i equipaments municipals que es posen en marxa a partir d’aquest dilluns 23 de novembre.

Patronat Municipal d’Esports (PMET)

Les instal·lacions esportives es reobriran, seguint les mesures establertes en diferents espais i tipus d’activitat. Les activitats esportives a l’aire lliure es podran dur a terme amb un 50% de l’aforament i les que es realitzin en espais tancats o coberts l’aforament màxim serà del 30% i totes finalitzaran a les 21h.

L’ús de vestidors només estarà permès en les instal·lacions que disposin de piscina o s’hi duguin a terme activitats aquàtiques. Aquests usuaris podran sortir a les 21.30h, màxim. La piscina de Campclar el dilluns 23 i el dimarts 24 de novembre, obrirà al públic a partir de les 11h. La sala de musculació de Campclar, obrirà a partir del 30 de novembre.

Cal efectuar cita prèvia per accedir a les instal·lacions a través de l’aplicació o del web del PMET: https://www.tarragona.cat/esports

Escola Municipal de Música

Per adaptar-se a la situació actual, l’Escola Municipal de Música de Tarragona ha reorganitzat els seus serveis i oferirà classes de fins a sis alumnes, tal com preveu la normativa. Les que no es puguin complir es modificaran els horaris per tal de dividir grups més nombrosos de sis.

Patrimoni 

Els recintes patrimonials i el Museu d’Història que ja estaven oberts, amb el 33% de l’aforament, a partir de la setmana vinent amplien l’aforament fins al 50%.

Cultura
Pel que fa a la reobertura dels Teatres de Tarragona, el Festival REC serà el primer en obrir les portes del teatre, ja que es podrà celebrar presencialment del 2 al 8 de desembre amb el 50% de l’aforament tal i com contempla la normativa i mesura que es mantindrà també amb la programació de Tardor i la Sala Trono.

Així mateix, es reprèn la programació de Teatres de Tardor el dia 11 de desembre amb  Hidden i amb la resta d’espectacles programats fins a finals d’any. Per tal de facilitar l’accés als espectadors i motivar-los per tornar al teatre, les primeres funcions disposaran d’un descompte del 2×1. Podeu consultar la cartellera i tota la informació de teatres al web teatres.tarragona.cat

La sala Trono també reobre les seves portes el divendres 27 de novembre al Teatre Metropol amb tota la programació prevista. Informaran properament.
De la resta d’equipaments municipals us n’informarem a partir de dilluns.