CaixaBank patrocina la 29a Mitja Marató + 10K ciutat de Tarragona i la Caminada Popular de Tardor

Les curses tindran lloc en dos caps de setmana diferents i en un format lliure per evitar aglomeracions

Per . Actualitzat el

CaixaBank patrocinarà la 29a edició de la Mitja Marató + 10K ciutat de Tarragona i la Caminada Popular de Tardor, que tindran lloc en dos caps de setmana diferents i en un format lliure per evitar aglomeracions i mantenir les condicions sanitàries derivades de la pandèmia.

A més, Fundació “la Caixa” i CaixaBank aportaran 3 euros per cada inscrit a Mitja Marató i Caminada Popular de Tardor, que es destinaran a la Fundació Niemman-Pick per pal·liar els símptomes i millorar la qualitat de vida dels afectats i les seves famílies.

La Mitja Marató + 10K ciutat de Tarragona és una activitat que manté el seu caire d’activitat competitiva i dirigida a corredors d’arreu, que podran participar-hi i registrar els seus kilòmetres gràcies a l’app dissenyada a tal efecte. La Mitja +10K es durà a terme els dies 19 i 20 de desembre, en l’horari i recorregut que cada participant esculli, per mantenir la seguretat de tots els corredors.

Per la seva banda, la Caminada de Tardor es fa coincidir amb el 20è aniversari de Tarragona Patrimoni Mundial, i serà una activitat popular i de caire solidari, dirigit a tota la població per promoure l’activitat física i conèixer els diferents punts de Patrimoni Romà de la ciutat. Com la Mitja Marató, la caminada es podrà dur a terme realitzant els recorreguts proposats per l’organització, en l’horari, ordre i localització que cada caminant o família esculli. La Caminada tindrà lloc els dies 28 i 29 de novembre.

La presidenta del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, Mª José López i el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, han tancat l’acord de patrocini. Maria José López ha manifestat que “aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i permet dur a terme una edició especial de tots dos esdeveniments esportius, en benefici de l’esport i la societat tarragonina”. Per la seva banda, el director de Banca d’Institucions de CaixaBank a Tarragona, Eduard Gené, ha celebrat l’acord. “Aquest patrocini –ha afegit-  suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Tarragona en moments tan complicats com els actuals”.