Inspeccionen quatre locals de contactes per infracció de les mesures anticovid

Malgrat l’aparent cessament d’activitat, estaven rebent clients per oferir-los serveis sexuals

Per . Actualitzat el

Agents de la Policia Nacional, en col·laboració amb la Guàrdia Urbana de Tarragona i de Reus, així com el cos de Mossos d’Esquadra del Vendrell, han inspeccionat quatre locals de contactes de la província de Tarragona, per contravenir les actuals mesures anticovid. Fruit de l’operatiu desenvolupat, s’han identificat un total de 54 persones, entre meretrius, treballadors i clients.

L’operatiu s’ha realitzat en aplicació del règim sancionador específic establert per l’incompliment de les mesures de lluita contra la pandèmia, així com de la Resolució de la Generalitat de Catalunya que suspèn l’obertura al públic, entre altres, dels establiments amb reservats annexos. Tot això sense oblidar la lluita contra l’explotació sexual.

L’operatiu policial s’ha dut a terme en dos dies diferents, durant les nits del dia 22 d’octubre i 5 de novembre, i s’han inspeccionat quatre establiments de la província de Tarragona que, malgrat l’aparent cessament d’activitat com llums apagades, porta principal tancada, sense servei de barra, sense publicitat en xarxes socials, etc., estaven rebent clients per oferir-los serveis sexuals quan haurien de romandre tancats a l’estar expressament suspesa la seva obertura a públic.

Multes de fins a 60.000 euros per infraccions greus a l’incomplir les ordres de tancament

Com a resultat de l’esmentat operatiu policial s’han identificat 54 persones: 42 dones, 6 treballadors i 6 clients. D’entre aquestes persones n’hi havia quatre –3 dones de Colòmbia i 1 home del Brasil–, en situació irregular a Espanya; també s’han interposat un total de 27 denúncies, entre les quals hi ha 4 denúncies als responsables dels locals per obertura a públic (infracció greu, sancionable amb multa de 3.001 a 60.000 euros); 21 denúncies per l’incompliment de l’obligació de l’ ús de la màscara (infracció lleu, multa de 100 euros) i 2 denúncies per tinença il·lícita de drogues.