Millores a les instal·lacions del Centre de Salut d’Altafulla

La inversió a càrrec de l’Ajuntament ha estat de 33.500 € i ha significat la creació de dues noves consultes, entre altres millores

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament d’Altafulla ha millorat el Centre de Salut, que s’ha traduït en la reubicació del taulell d’atenció al pacient i de la sala d’espera, la creació de dues noves consultes, que ha facilitat que els diferents facultatius no hagin de compartir espai com fins ara, i la redistribució de zones per a un millor aprofitament de l’espai.

La inversió municipal ha estat de 33.500 € i s’emmarca dins del programa de millora del consultori local, ubicat en el número 2 del carrer de la Mainada, per tal d’acollir el reforç mèdic previst per la Xarxa Sanitària de Santa Tecla, organització encarregada de la gestió de l’equipament.

La regidora de Salut, Gemma Maymó, ha recordat que “la xarxa Santa Tecla, un cop acabades les obres, té previst ampliar la dotació de personal”, tot i que ha reconegut que “entenem que la situació actual de la pandèmica en aquests moments dificulta aquest nou reforç per al centre de salut d’Altafulla”.

Concretament, l’actuació ha consistit en la creació de dos noves consultes en l’espai que anteriorment ocupava la recepció i els dos petits magatzems. Així, la recepció i els magatzems han estat reubicats a una sala diàfana que s’ubicava a prop de l’entrada i que no s’utilitzava.

Més enllà de la redistribució per a un millor aprofitament de l’espai, també s’ha modificat l’enllumenat de tot el centre amb la finalitat de dotar-lo amb una millor il·luminació. Està previst també que la Xarxa Santa Tecla aporti nou mobiliari.

El resultat de l’actuació és un centre mèdic amb dos consultes addicionals a les ja existents, i un edifici més pràctic i funcional adaptat a les noves necessitats de l’equip mèdic i el municipi.