La Xarxa de Centres Cívics de Tarragona posa en marxa el servei de ludopréstec

Els infants podran endur-se en forma de préstec una joguina durant uns dies

Per . Actualitzat el

Aquesta setmana, coincidint amb la celebració del Dia Internacional dels Drets dels Infants (20 de novembre), la Xarxa de Centres Cívics de Tarragona enceta un nou servei a les seves ludoteques: El ludopréstec, que consisteix en un servei de préstec d’un joc o joguina setmanal per a tots els infants de la ciutat que ho desitgin.

Tal com ha explicat la consellera de Ciutadania, Carla Aguilar-Cunill, “des de les ludoteques hem anat repensant el servei contínuament i d’aquí sorgeix el ludopréstec, un recurs que segur ens ajudarà a reduir l’escletxa digital tan palesa actualment a la nostra societat ja que tots els infants sense distinció podran beneficiar-se dels préstecs a casa seva”.

Per tal de poder gaudir del servei, els usuaris han de realitzar la  inscripció al web dels  Centres Cívics. En el cas de no disposar de mitjans per fer-ho electrònicament, ho podran fer presencialment mitjançant cita prèvia. Un cop inscrits, els interessats poden reservar qualsevol dels jocs del catàleg. Aquesta reserva es podrà fer tant de forma telemàtica com telefònica o presencialment sempre amb cita prèvia.  Finalment, quan l’equip de ludotecaris rebi la reserva, mirarà la disponibilitat i es posarà en contacte amb les famílies per tal d’acordar el dia i hora de la recollida i, a partir d’aquest moment, podran gaudir de la  joguina durant una setmana.

Des d’aquest dimarts està oberta la inscripció i la reserva de joguines i el primer lliurament es farà el proper divendres 20 de novembre, fent-lo coincidir amb la celebració del Dia Internacional del Joc i la Joguina. Aquests lliuraments es realitzaran de 17 a 19 h, amb cita prèvia.

Web del ludopréstec: https://www.tarragona.cat/centrescivics/ludoteques/ludoprestec-1/ludoprestec